Pusinky rozdávám ♥zde♥

Desingy na přání vyrábím tu...

Reklamy mi nevadí

Spřáteluju tady.,.,.

Srpen 2009



Zac Efron- Filmografie

29. srpna 2009 v 22:20 | N!k!nQa |  High school musical
2008 -Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year) role:: Troy Bolton
2007 -Hairspray role:: Link Larkin
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role:: Troy Bolton
2006 -Muzikál ze střední (High School Musical) role:: Troy Bolton
2005 -Sledgehammer role:: Cameron Bale
2005 -Vítězný hřebec (The Derby Stallion) role:: Patrick McCardle
2005 -The Pleiades role:: Cameron Bale
2005 -The Wisdom to Know the Difference role:: Cameron Bale
2004 -Kalifornské léto (TV seriál) (Summerland) role:: Cameron Bale
2004 -Without Consent role:: Luke Tomello
2003 -The Big Wide World of Carl Laemke role:: Pete Laemke

Zac toho za sebou taky moc nemá, ale je ještě mladý a myslím že má ještě hodně předsebou :)

Robert Pattinson- Filmografie

29. srpna 2009 v 22:20 | N!k!nQa |  Robert Pattinson
2009 -Nový Měsíc (New Moon) role:: Edward Cullen
2008 -How To Be role:: Art
2008 -Stmívání (Twilight) role:: Edward Cullen
2007 -Harry Potter a Fénixův řád (Harry Potter and the Order of the Phoenix) role:: Cedric Diggory
2007 -The Bad Mother's Handbook role:: Daniel Gale
2006 -The Haunted Airman role:: Toby Jugg
2005 -Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire) role:: Cedric Diggory
2004 -Království prstenu (Ring of the Nibelungs, The) role:: Giselher
2004 -Jarmark marnosti (Vanity Fair) role::


Robert to´ho za sebou zase tolik nemá, ale je to obravdu oblíbení herec :)

Hilary Duff- Je skušená herečka!!!

28. srpna 2009 v 11:20 | N!k!nQa |  Hilary Duff
WoW! Hilary hrála už ve 26 filmech a to je jí teprve 26 !!! Hustý že ??? Málo která herečka v takovém věku má za sebou tolik filmů!!! no a viděly jste všechny ty filmy?? A jestli ne tak tady máme jejich seznam a koukejte to napravit!!!



Filmografie

Jako herečka
2009 -Greta
2009 -Safety Glass
2009 -Udržet se (Stay Cool)
2008 -War, inc. role:: Yonica Babyyeah
2006 -Holky v balíku (Material Girls) role:: Tanzie Marchetta
2005 -Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the dozen 2) role:: Lorraine Baker
2005 -Pan Božský (Perfect Man, The) role:: Holly Hamilton
2004 -Moderní popelka (Cinderella Story, A) role:: Sam Montgomery
2004 -Cesta za Ježíškem (In Search of Santa) role:: Crystal
2004 -Nikdy to nevzdávej! (Raise Your Voice) role:: Teresa 'Terri' Fletcher
2003 -Agent Cody Banks role:: Natalie Connors
2003 -Dear Lizzie role:: Lizzie McGuire
2003 -Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen) role:: Lorraine Baker
2003 -My Fair Larry role:: Lizzie McGuire
2003 -Italské prázdniny (The Lizzie McGuire Movie) role:: Lizzie McGuire / Isabella Parichi
2002 -George Lopez role:: Kenzie / ...
2002 -Inner Beauty role:: Lizzie McGuire
2002 -Just Friends role:: Lizzie McGuire
2002 -Movin' on Up role:: Lizzie McGuire
2002 -Kadetka Kelly (The kadet Kelly) role:: Cadet Kelly Collins
2001 -Slez ze stromu (Human Nature) role:: Young Lila Jute
2001 -Lizzie McGuire role:: Lizzie McGuire
1999 -Sběratel duší (Soul Collector, The) role:: Ellie
1998 -Casper a Wendy (Casper Meets Wendy) role:: Wendy

Jako producentka
2009 -Greta
2006 -Holky v balíku (Material Girls)

Poslední týden prázek :) :(

28. srpna 2009 v 11:16 | N!k!nQa |  Moe kecyy
Moc se omlouvám že jsem tu skoro týden nebyla!!!

A důvod??? No je posledjní týden prázdnin a tak jsem si chtěla pořádně užít a né jen sedět u počítače :( Ale už budu normálně přidávat :)



Jinak se ještě jednou moc omlouvám... Jdu přidávat :)

ppp N!k!nQa

SON.......

22. srpna 2009 v 13:05 | N!k!nQa |  soutěže
No je tu docela nuda a tak sem se rozhodla že tu bude nějaká soutěž :) přemýšlela jsem hodně o různých zajímavých SON.... iu o VGS.. VGS jsem ale zamítla, protože jsem měla s ní špatné skušenosti... Hodně lidí neodevzdávalo a mě to štvalo:( Tak jsem se rozhodla že udělám ..... No nebudu to napínat :D Prostě udělám SONFilm.... Myslím že je to docela zajímavý :) já to na svém blogu ještě neměla :) Tak pokud se chcete přihlásit tak vyplňte přihlášku

1. Jméno
2. Blog
3. Film se kterým budete soutěžit
4. Co na diplom

byla bych ráda kdyby se vám přihlásilo alespoň 10... Taky bych byla ráda kdyby se přihlásily všichni moje SB :) Jo a ještě něco když se budete přihlašovat a dávat tam fuilm tak se podívajte jestli už ho někdo nemá jo??? Tak se přihlašujte a pp

N!k!nqa

Adoptuj si pixelku!!!!

22. srpna 2009 v 13:05 | N!k!nQa |  Adopce zvířátek
Jak jsem říkal dám sem nějaké pixelky k adoptování :) Tu je prvních 10... Ještě pravidlA

1. Pixelku si musíš umístit na blog alespoň na týden a napsat od koho je
2. Pixelce musíš nechat jméno které má a pokud ji budeš chtít přejmenovat musíš se mě na to zeptat

Nenapadají mě žádný pravidla a tak nechám jen 2. Kdyby mě ještě nějaký napadly tak je dopíšu :) Ted´ vám ukážu pixelky.. Jo ještě něco.. Pokud si pixelku budete chtít adoptovat napište do konentů přihlášku.. ve tvaru


1. Tvé jméno¨
2. blog
3. Necháč pixelce stejné jméno nebo ji chceš přejmenovat ??


To je vše tak téd´už slibované Pixelky!!!


1. Opička

jméno- Bany
Pohlaví- muž


2. Dráček


Jméno- Ohulka
pohlaví- žena

3. Kočička



Jméno- Balinka
Pohlaví- žena

4. Tučňák


Jméno- Meny
pohlaví- muž

5. Pejsek


Jméno- Oušínek
Pohlaví- muž

6. Žirafa



Jméno- Maxinka
pohlaví- žena

7. Ovečka

Sheep
Jméno- Renynka
pohlaví- žena

8. Žabák



Jméno- Meny
Pohlaví- muž

9. Hroch



jméno- Jeník
pohlaví- muž


10.


jméno- Gáginka
Pohlaví- žena


Tak adoptuj at´yvířátka neyůstanou dlouho sammi!!! To bz bzlz smutní!!!

Ashley Tisdale- Hraje

22. srpna 2009 v 12:35 | N!k!nQa |  High school musical
Ashley Je také zkušená herečka.. Stejně jako Hayden má za sebou už přes 20 filmů... Nikdo by to do ní neřk ale je to pravda... Chcete se dozvědět všechny fimny ve kterých hrála ?? Tady jsou



Jako herečka
2009 -Vetřelci na půdě (Aliens in the Attic) role:: Bethany Pearson
2008 -Doin' Time in Suite 2330 role:: Maddie Fitzpatrick
2008 -Foiled Again role:: Maddie Fitzpatrick
2008 -Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year) role:: Sharpay Evans
2008 -Let Us Entertain You role:: Maddie Fitzpatrick
2008 -Picture This (Picture This) role:: Mandy Gilbert
2008 -Romancing the Phone role:: Maddie Fitzpatrick
2008 -Who Wants to Be a Millionaire role:: Maddie Fitzpatrick
2007 -Bring It On: In It to Win It role:: sama sebe
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role:: Sharpay Evans
2007 -Sleepover Suite role::
2006 -Muzikál ze střední (High School Musical) role:: Sharpay Evans
2006 -Kisses and Basketball role:: Maddie Fitzpatrick
2005 -The Suite Life of Zack and Cody role:: Maddie Fitzpatrick / ...
2002 -Kim Possible role:: Camille Leon
2002 -Still Standing role:: Bonnie
2001 -Donnie Darko role:: Kim, Dorky Girl
2001 -Nathan's Choice role:: Stephanie
2000 -Episode #2.17
1998 -Život brouka (Bug's Life, A) role:: Lead Blueberry Scout

Jako producentka
2008 -Picture This (Picture This)

Hayden- Hrála ---

22. srpna 2009 v 12:10 | N!k!nQa |  >Bravo girls<
Hayden má za sebou už hodně filmů a dá se říct že je už zkušená Herečka a kde všude hrála ?? Do se dozvíte právě ted´!!!


2007 -Chapter Eight 'Four Months Ago...' role::
2007 -Shanghai Kiss role:: Adelaide Bourbon
2006 -Bravo Girls: Všechno nebo nic (Bring It On: All or Nothing) role:: Britney Allen
2006 -Hrdinové (TV seriál) (Heroes) role:: Claire Bennet
2006 -Chapter Four 'Collision' role:: Claire Bennet
2006 -Chapter Seven 'Nothing to Hide' role:: Claire Bennet
2005 -Princezna ledu (Ice Princess) role:: Gen Harwood
2005 -Rychlý Stripes (Racing Stripes) role:: Channing Walsh
2004 -Čarovná země (Dust Factory, The) role:: Melanie Lewis
2004 -Život s Helenou (Raising Helen) role:: Audrey Davis
2003 -Normální (Normal) role:: Patty Ann Applewood
2002 -Bygones role:: Maddie Harrington
2001 -Joe Somebody role:: Natalie Scheffer
2000 -Dinosaurus (Dinosaur) role:: Suri
2000 -Malcolm v nesnázích (Malcolm in the Middle) role:: Jessica
2000 -Vzpomínka na Titány (Remember the Titans) role:: Sheryl Yoast
1999 -Pokud věříš (If You Believe) role:: Young Susan 'Suzie' Stone / Alice Stone, Susan's niece
1999 -Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (Law & Order: Special Victims Unit) role:: Angela Agnelli / ...
1999 -Vzkaz v láhvi (Message In A Bottle) role:: Girl on Sinking Boat
1999 -Prokleté dědictví (Too Rich: The Secret Life of Doris Duke) role:: Young Doris Duke
1998 -Život brouka (Bug's Life, A) role:: Dot
1997 -Ally McBealová (Ally McBeal) role:: Maddie Harrington

Miley Cyrus-Hraje

22. srpna 2009 v 12:10 | N!k!nQa |  Miley Cyrus
Víte kde všude hraje miley Cyrus ? že ne ?? Hraje v seriálech filmech atd. Napíšu vám kde všude hraje nebo hrála





Jako herečka
2010 -The Last Song
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie) role:: Hannah Montana / Miley Stewart
2008 -Hannah Montana: One in a Million role:: Hannah Montana / Miley Stewart
2007 -Hannah Montana: Živě z Londýna (Hannah Montana: Live in London) role:: Hannah Montana
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role:: Girl at Pool
2006 -Hannah Montana role:: Hannah Montana / ...
2003 -Velká ryba (Big Fish) role:: Ruthie - Age 8

Sry... Mooc se omlouvám

19. srpna 2009 v 17:15 | N!k!nQa |  Moe kecyy
Omlouvám se všem že jsem tu dlouho nebyla... Byla jsem na soustru s tany :D Bylo to tam nejvic super!! Nejvic sem si to tam užiula :) :D:D:D:D:D No možná přidám nějaký fotečky :) Určo ještě dneksaq přidám nějaký články :) Tak se mějte hezky a zatím pp

Nějaké animace

11. srpna 2009 v 12:30 | N!k!nQa |  Animace
tadyk sou nějhaké animky

smoulinkapv.webovastranka.cz

Je to takovej mix.. Docela ghezký animky že ??

Asi...

11. srpna 2009 v 12:30 | n!k!nQa |  Moe kecyy
Pájinka mi našla nějaký krásný pixelky a jsou to nětšinou ty, který se adoptujou.. Adoptování zvířátek už sice na blogu nějak nefrčí, ale já jsem se rozhodla že to tadyk udělám :) Takže za chvíli tu bude článek s adoptováním :)

Doufám že tu chudáčci nezůstanou sami :)

Rozhodla jsem se

10. srpna 2009 v 12:04 | N!k!nQa |  Moe kecyy
Rozhodla jsem se.. Už nevím co přidávat a hlavně nevím o kom.. Tak jsem se rozhodla že blog bude jen o pár celebritách... Budou to - Ashlůey Tisdale, Miley Cyrus,Hannah Montana, Hilary Duff, Hayden Penerttiere, a možná ještě o někom ale to nevím jistě...

Doufám že vám to neva.... tak mi napište jestli vám to vadí nebo nevadí jo?? Díík :)

papapa N!k!nQa

Tak už jsem z5

9. srpna 2009 v 21:30 | N!k!nQa |  Moe kecyy
Tak už jsem zpět :) Byla jsem na dovolené v Itálii a bylo to tam upe super!!! O blog se mi starala pájinka a já ji za to moooc děkuju ještě jednou MOOOc DĚKUJU !!!!

Taky jste si určo všimly že mám nový deing... líbí se vám ??? Mě hrozně!!! Je od Sáry.. Je moc super!! Moc ti za něj dík Sáry :)´

No tak se mějte hezky.. Jdu přidávat články :) tak ppapapap

scary movie -2

6. srpna 2009 v 12:36 | ppajuska |  scary movie


Tom felton

6. srpna 2009 v 12:30 | ppajuska |  Harry Potter

kdo to je??

6. srpna 2009 v 12:25 | ppajuska |  soutěže
tak kdo uhádne kdo je tento pán?

dám vám tři nápovědy:

1.je to herec
2.tento film se hraje právě v kinech
3.jeho fotka: